خواص ها

خواص خوراکی ها و نوشیدنی ها

خواص ها

خواص خوراکی ها و نوشیدنی ها

۱ مطلب در خرداد ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

خواص روغن آووکادو

روغن آووکادو یکی از بهترین روغن های پخت و پز است که از میوه ی آووکادو به دست می آید. طعم ملایم و نقطه دود بالا آن را به یک روغن مناسب برای پخت و پز تبدیل کرده است اما می توانید آن را به صورت خام هم استفاده کنید.

روغن آووکادو به عنوان مرطوب کننده مستقیما بر روی پوست استفاده می شود و در بسیاری از لوازم آرایش و محصولات مراقبت از پوست یافت می شود.

خواص روغن آووکادو برای سلامتی

1. سرشار از مواد مغذی است

یک قاشق غذاخوری روغن آووکادو حاوی مواد مغذی زیر می باشد :

  • کالری : 124
  • چربی: 14 گرم
  • کربوهیدرات : 0 گرم
  • پروتئین : 0 گرم
  • قند : 0 گرم

روغن آووکادو منبع خوبی از اولئیک اسید، ویتامین E، چربی های اشباع شده و لوتئین است. لوتئین نوعی ویتامین است که به سبزیجات رنگ زرد، نارنجی و قرمز می بخشد.

2. به کاهش کلسترول خون کمک می کند

روغن آووکادو منبع خوبی از چربی های تک غیراشباع است که با کاهش کلسترول LDL و افزایش کلسترول HDL مرتبط است. کلسترول LDL با سکته مغزی و بیماری های قلبی و عروقی مرتبط است.

3. فشار خون بالا را کاهش می دهد

روغن آووکادو به دلیل مقادیر بالای اولئیک اسید به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.

4. برای سلامت قلب مفید است

کاهش کلسترول و فشار خون بالا به سلامت قلب کمک می کنند. روغن آووکادو همچنین با معکوس کردن فرآیند التهابی مرتبط با بیماری قلبی، به سلامت قلب کمک می کند.

5. برای سلامت پوست و چشم مفید است

روغن آووکادو به دلیل مقادیر بالای لوتئین و ویتامین E که دارد برای سلامت چشم و پوست مفید است. لوتئین برای جلوگیری از ابتلا به بیماری ماکولای مرتبط با افزایش سن که می تواند باعث اختلالات بینایی و حتی نابینایی شود مفید است.

6. به کاهش علائم آرتروز کمک می کند

اگر روغن آووکادو را با روغن سویا ترکیب کنید دارای خواص ضد التهابی می شود که گاهی اوقات به عنوان یک درمان ضد التهابی برای آرتروز استفاده می شود.

عوارض و مضرات روغن آووکادو

1. باعث آلرژی و حساسیت می شود

اگر به آووکادو حساسیت دارید به روغن آووکادو هم حساسیت خواهید داشت. افرادی که به لاتکس حساسیت دارند هم ممکن است به روغن آووکادو حساسیت داشته باشند. اگر هر کدام از این بیماری ها را دارید قبل از مصرف روغن آووکادو با پزشک مشورت کنید.

2. باعث تداخل دارویی می شود

در صورت مصرف وارفارین از مصرف روغن آووکادو اجتناب کنید. ثابت شده است که آووکادو اثر وارفارین را کاهش داده و خطر لخته شده خون را افزایش می دهد.

منبع : خواص آووکادو

  • nasrin nasrin